Anneke Lubbers, de expert achter Prolive

Ik coach sterk groeiende MKB-ondernemers in de technische sector, in één jaar tijd met het ontwikkelen van een stabiel bedrijf in een constant veranderende omgeving, zodat zij worden gezien als dé innovators in hun branche, zonder dat zij bang hoeven te zijn om om te vallen.

Ik ben Anneke Lubbers, een gedreven en enthousiaste business coach voor sterk groeiende MKB-bedrijven in de ICT.

Ik begeleid Directies en Managementteams met de verandering die gepaard gaat met een snelle groei. Ik begeleid deze MKB-bedrijven met het opzetten van de juiste managementstructuur en de inzet van processen en procedures om een meetbare en stuurbare output te creëren. Hierbij ga ik uit van de kracht van het eigen personeel en door de juiste man/vrouw op de juiste positie te zetten komt een ongekende energie vrij die omgezet wordt in enorme groei en stabiliteit.

In mijn eigen zoektocht naar het antwoord op de vraag “hoe blijf ik zelf staande in een omgeving die constant verandert?”, heb ik ontdekt dat ik als persoon daar een heel belangrijke rol in speel. Zo heb ik geleerd om in jezelf te blijven geloven en je aan je eigen doelstelling en plannen te houden. Ik heb geleerd dat ik tot zoveel meer in staat ben dan dat ik zelf vooraf voormogelijk heb gehouden. En … ik heb geleerd dat na regen, de zon altijd weer gaat schijnen.  

De laatste jaren valt me steeds meer op dat veranderingen in het bedrijfsleven gemanaged worden op inhoud. Het gevolg is dat de medewerker die bij deze verandering betrokken is wordt vergeten en de motivatie, het plezier in het werk achteruitgaat. Hierdoor zal de uiteindelijke verandering in de organisatie niet óf veel later dan gepland gebeuren. Ik ben ervan overtuigd dat als je de kwaliteit van jezelf en je medewerkers kent en deze optimaal inzet, de positieve verandering verbluffend groot zal zijn.

Ik ben als (senior) projectmanager in de Telecom groot geworden. Ik heb veel operator startups meegemaakt en ken de hectiek van een veranderende organisatie als geen ander. Bij KPN heb ik geleerd hoe belangrijk het is om vooraf plannen te maken en de volledige procesketen te analyseren. Bij EnerTel heb ik geleerd dat het onmogelijk, mogelijk is als je er als team gezamenlijk voor gaat dan is geen doel te groot en geen deadline te krap. T-mobile heeft mij geleerd hoe belangrijk het is om aan de hand van een business case de juiste besluiten te nemen en dat het stoppen van een project ook een keuze kan zijn. En bij bedrijven als Comsys, ICS en Kalfire heb ik geleerd om in kleine technische MKB-bedrijven processen te introduceren en medewerkers binnen de processen in hun kracht te zetten en te laten rapporteren.

Wil je meer weten over mijn werkwijze, dan nodig ik je uit om met mij een kop koffie te drinken. Ik leg je graag uit hoe ik jou en je onderneming kan helpen een voorspelbare groeiende organisatie te worden.

– Natuurlijk Veranderen –

Ik geloof dat ongekende resultaten binnen handbereik liggen als we de mens managen en niet de inhoud

“Op een zeer prettige en informatieve manier heb ik meer inzicht gekregen in mijn manier van werken en de verschillende mogelijkheden hiervoor. Zij brengt rust over. Ik kan iedereen die zoekt naar praktische kennis op het gebied van verandermanagement, Anneke aanbevelen.”

FrankvdLinde

FRANK VAN DER LINDE
Project Manager

“De begeleiding van Anneke heeft me een professionele basis gegeven op het gebied van verandermanagement en mijn persoonlijke inbreng daarin. De begeleiding is praktisch en gedreven. Zij bezit keiharde praktijkkennis die ze met veel plezier aan anderen overbrengt.”

MaxdeMan

MAX DE MAN
PHP Developer

“Anneke heeft me meer inzicht gegeven in stakeholdermanagement. De begeleiding was zeer stimulerend en praktisch van aard. Zij is duidelijk een ervaringsdeskundige op het gebied verandering in MKB organisaties. Hierdoor is het makkelijk om met haar over de eigen problematiek te praten.”

MichielFransen

MICHIEL FRANSSEN
Advisor

Anneke Lubbers, de expert achter Prolive

• Enthousiast
• Persoonlijk
• Professioneel
• Analytisch
• Gestructureerd

Zorg dat je bedrijf klaar is voor verandering!

Wil je meer weten over de mogelijkheden voor verandering in je eigen organisatie? Ik maak graag tijd voor je, laten we onder het genot van een kop koffie verder praten.