Wij leren ICT projectmanagers hoe zij hun projecten op natuurlijke wijze managen en hierdoor 20% effectiever worden!

Anneke

Anneke LubbersMijn naam is Anneke Lubbers. Ik ben een gedreven en enthousiaste trainer en projectmanager. In mijn eigen zoektocht het antwoord op de vraag: "Wanneer ben ik een goede projectmanager?" kwam ik erachter dat de mens achter de functie van projectmanager vaak wordt vergeten. En juist in de mens achter de projectmanager schuilt de kracht van een goede projectmanager. In de afgelopen jaren heb ik mijn eigen krachten ontdekt en kan ik vanuit nature handelen waardoor ik veel plezier en lol heb in de werkzaamheden die ik doe. Dit geeft mij de vrijheid om te groeien als trainer en projectmanager en heeft uiteindelijk geleid tot natuurlijk leiderschap.

 

Missie

De laatste jaren valt me steeds meer op dat projecten gemanaged worden op de inhoud. Het gevolg is dat de mens achter de projectmanager en de medewerker wordt vergeten en de motivatie, plezier in het werk en uiteindelijk het projectresultaat enorm achteruit gaan. Ik ben er van overtuigd dat als je je eigen kwaliteiten, en die van anderen kent en inzet je gezamenlijk het eindresultaat met veel plezier bereikt.

 

Ik help (project)managers hun eigen kracht te ontdekken zodat zij hun team met veel plezier naar het eindresultaat kunnen loodsen.

 

Werkervaring

Na jaren als zelfstandig projectmanager in de ICT te hebben gewerkt besloot ik in 2012 mij meer toe te leggen op de persoonlijke ontwikkeling van projectmanagers en managers in de ICT. Mijn NLP opleiding tot NLP trainer heb ik gevolgd in de periode 2010-2012.

 

Natuurlijk Leiderschap

Het is mijn missie om (project)management meer menselijk te maken. Ben jij er ook aan toe om de volgende stap te maken als (project)manager?Referenties

"Op een zeer prettige en informatieve manier heb ik door Anneke's training meer inzicht gekregen in mijn manier van werken en de verschillende mogelijkheden hiervoor. Zij brengt rust over. Ik kan iedereen de training aanbevelen die zoekt naar praktische kennis om de omgang tussen collega's te bevorderen en betere beheersing van timemanagement nastreeft."

Frank van der Linde

 

"Anneke's enthousiaste trainingsbegeleiding heb ik als zeer positief ervaren. Door haar open kijk op zaken in de telecomsector biedt zij veel praktische input."

Leandra Muijtjens

 

"De training van Anneke heeft me een professionele basis gegeven op het gebied van project management en persoonlijke skills. De begeleiding is praktisch en gedreven. Zij bezit keiharde praktijkkennis die ze met veel plezier aan anderen overbrengt."

Max de Man

 

"De training van Anneke heeft me meer inzicht gegeven in de stakeholders, time management en onderhandelingstechnieken. De begeleiding was zeer stimulerend en zat vol met oefeningen. Zij is duidelijk een ervaringsdeskundige op het gebied van telecom. Hierdoor kun je gemakkelijk zowel projectmatige evenals technische zaken met haar bespreken."

Michiel Franssen

 

 

 

Gratis E-book: Krachtig communiceren

Wil jij het gratis E-book Krachtig Communiceren ontvangen? 

                     Krachtig Communiceren
   Schrijf je dan hier in
 
Voornaam
E-mailadres*
dit veld niet invullen s.v.p.

Contact gegevens

Vlierwede 31

2993 GK Barendrecht

06 11 649 791

Algemeen

KVK nummer: 56563698

Bankrekening: NL58 KNAB 0258 5342 22

 

Algemene voorwaarden

Routebeschrijving