WELKOM: Zorg ervoor dat je de onderstaande video nu bekijkt!

 

-- Vergeet niet om jouw roadmap onderaan te downloaden en je aan te melden voor het groei-uur --

 

Wil jij weten of dit voor jou kan werken?

 

Wat zou het voor jou betekenen als je precies wist hoe je meer ideale klanten kan aantrekken? Hoe je ook online kan coachen en zelfs jouw kennis kan omzetten in een online cursus waardoor je een breder publek kan bereiken?
Wil jij meer weten over hoe je jouw coaching praktijk kan veranderen in een volwaardig bedrijf en een ruim inkomen kan verdienen, zonder je over de kop te werken... dan heb ik iets speciaals voor jou.

 

Plan een groei-uur in met me. Dit is een telefonische coachingssessie van 45-60 minuten in met me. Samen bekijken we dan waar in jouw organisatie de punten liggen die groei tegenhouden.

Je gaat het gesprek uit met 3 oplossingen voor de groeiproblemen in jouw organisatie.

 

 

-- Per maand heb ik slechts enkele plaatsen beschikbaar, dus reserveer snel --

 

Download Groei-plan:

 

Slider
Image is not available

"Op een zeer prettige en informatieve manier heb ik meer inzicht gekregen in mijn manier van werken en de verschillende mogelijkheden hiervoor.

Zij brengt rust over. Ik kan iedereen die zoekt naar praktische kennis op het gebied van verandermanagement, Anneke aanbevelen."

Image is not available
Frank van der Linde
Project Manager
Image is not available

"De begeleiding van Anneke heeft me een professionele basis gegeven op het gebied van verandermanagement en mijn persoonlijke inbreng daarin. De begeleiding is praktisch en gedreven. Zij bezit keiharde praktijkkennis die ze met veel plezier aan anderen overbrengt."

Image is not available
Max de Man
PHP Developer
Image is not available

"Anneke heeft me meer inzicht gegeven in stakeholdermanagement. De begeleiding was zeer stimulerend en praktisch van aard. Zij is duidelijk een ervaringsdeskundige op het gebied verandering in MKB organisaties. Hierdoor is het makkelijk om met haar over de eigen problematiek te praten."

Image is not available
Michiel Franssen
Advisor
previous arrow
next arrow
Slider
Slider