fbpx

WELKOM: Zorg ervoor dat je de onderstaande video nu bekijkt!

 

-- Vergeet niet om jouw roadmap onderaan te downloaden en je aan te melden voor het groei-uur --

 

Play
Slider

Wil jij weten of dit voor jou kan werken?

 

Wat betekent het voor jou als je organisatie zelfstandig de jaardoelstelling die jij voor ogen heeft kan realiseren? Hoe is het voor je als je organisatie zo is ingericht

dat jij niet iedere dag meer hoeft te vertellen wat je medewerkers moeten doen? Heb jij er behoefte aan om weer naar buiten te gaan en business op te zoeken terwijl je toch de grip blijft houden op de lopende business?

 

Plan dan een groei-uur in met me. Dit is een telefonische coachingssessie van 45-60 minuten waarin we samen bekijken waar in jouw organisatie de punten liggen die je groei tegenhouden.

Je gaat het gesprek uit met 3 oplossingen voor de groeiproblemen in jouw organisatie.

 

-- Per maand heb ik slechts enkele plaatsen beschikbaar, dus reserveer snel --

Slider
Image is not available

"Op een zeer prettige en informatieve manier heb ik meer inzicht gekregen in mijn manier van werken en de verschillende mogelijkheden hiervoor.

Zij brengt rust over. Ik kan iedereen die zoekt naar praktische kennis op het gebied van verandermanagement, Anneke aanbevelen."

Image is not available
Frank van der Linde
Project Manager
Image is not available

"De begeleiding van Anneke heeft me een professionele basis gegeven op het gebied van verandermanagement en mijn persoonlijke inbreng daarin. De begeleiding is praktisch en gedreven. Zij bezit keiharde praktijkkennis die ze met veel plezier aan anderen overbrengt."

Image is not available
Max de Man
PHP Developer
Image is not available

"Anneke heeft me meer inzicht gegeven in stakeholdermanagement. De begeleiding was zeer stimulerend en praktisch van aard. Zij is duidelijk een ervaringsdeskundige op het gebied verandering in MKB organisaties. Hierdoor is het makkelijk om met haar over de eigen problematiek te praten."

Image is not available
Michiel Franssen
Advisor
previous arrow
next arrow
Slider
Slider