fbpx

DE ROADMAP DOWNLOAD VIND JE ONDER AAN DE PAGINA

- bekijk de video en ontdek hoe de roadmap je helpt om inzicht en stabiliteit te krijgen -

 

Play
Slider

Ontdek in het coaching gesprek wat de Roadmap je echt oplevert

Plan een telefonisch coaching gesprek van 3/4 uur met mij. Je gaat het gesprek uit met 3 oplossingen voor de groeiproblemen in jouw organisatie. Per maand heb ik slechts enkele plaatsen beschikbaar, dus reserveer snel.

Slider

Wat klanten zeggen

Image is not available

"Op een zeer prettige en informatieve manier heb ik meer inzicht gekregen in mijn manier van werken en de verschillende mogelijkheden hiervoor.

Zij brengt rust over. Ik kan iedereen die zoekt naar praktische kennis op het gebied van verandermanagement, Anneke aanbevelen."

Image is not available
Frank van der Linde
Project Manager
Image is not available

"De begeleiding van Anneke heeft me een professionele basis gegeven op het gebied van verandermanagement en mijn persoonlijke inbreng daarin. De begeleiding is praktisch en gedreven. Zij bezit keiharde praktijkkennis die ze met veel plezier aan anderen overbrengt."

Image is not available
Max de Man
PHP Developer
Image is not available

"Anneke heeft me meer inzicht gegeven in stakeholdermanagement. De begeleiding was zeer stimulerend en praktisch van aard. Zij is duidelijk een ervaringsdeskundige op het gebied verandering in MKB organisaties. Hierdoor is het makkelijk om met haar over de eigen problematiek te praten."

Image is not available
Michiel Franssen
Advisor
previous arrow
next arrow
Slider
Slider