Communicatietrainingen voor technisch management

Goede communicatie op de werkvloer is een belangrijke factor om de output van een onderneming te verbeteren. Prolive verzorgt communicatietrainingen voor het technisch management: directies, managers en managementteams in de technische sector. Met onze trainingen vergroot je persoonlijk leiderschap en verloopt communicatie binnen teams en met de werkvloer een stuk soepeler. 

Als het binnen een bedrijf niet loopt zoals zou moeten, dan heeft dat gevolgen voor de output. Dan kan projectmanagement een goede oplossing zijn. Maar soms ligt de oplossing veel dichterbij, namelijk in het vergroten van persoonlijk leiderschap van managers. Wij zijn ervan overtuigd dat verandering begint bij jezelf, in anders communiceren. Tijdens onze trainingen leer je met behulp van NLP wat je kunt veranderen om anderen makkelijker mee te nemen in wat je gedaan wil hebben.

"Verandering kun je zelf beïnvloeden door de vraag anders te stellen."

Ervaringsgericht trainen

De inhoud van de training is vraaggestuurd. Dat betekent dat Prolive een training op maat maakt. Inhoudelijk is de training met name gericht op communicatie. Naast een klein stukje theorie is het vooral een praktijktraining. Deze training is een ervaringsgericht training waarin je vooral veel gaat doen! 

Samen met de trainer en de medecursisten ga je aan de slag met je persoonlijke communicatie en je eigen vraagstukken waarmee je een doorbraak wil bereiken.

Ervaring opgedaan bij

Dé expert achter Prolive

  • Enthousiast

  • Persoonlijk

  • Professioneel

  • Analytisch

  • Gestructureerd

Scroll naar boven