Anneke Lubbers de expert achter Prolive

Ik coach sterk groeiende MKB-ondernemers in de technische sector, in één jaar tijd met het ontwikkelen van een stabiel bedrijf in een constant veranderende omgeving, zodat zij worden gezien als dé innovators in hun branche, zonder dat zij bang hoeven te zijn om om te vallen.

– Natuurlijk Veranderen –

Ik geloof dat ongekende resultaten binnen handbereik liggen als we de mens managen en niet de inhoud

“Op een zeer prettige en informatieve manier heb ik meer inzicht gekregen in mijn manier van werken en de verschillende mogelijkheden hiervoor. Zij brengt rust over. Ik kan iedereen die zoekt naar praktische kennis op het gebied van verandermanagement, Anneke aanbevelen.”

FrankvdLinde

FRANK VAN DER LINDE
Project Manager

“De begeleiding van Anneke heeft me een professionele basis gegeven op het gebied van verandermanagement en mijn persoonlijke inbreng daarin. De begeleiding is praktisch en gedreven. Zij bezit keiharde praktijkkennis die ze met veel plezier aan anderen overbrengt.”

MaxdeMan

MAX DE MAN
PHP Developer

“Anneke heeft me meer inzicht gegeven in stakeholdermanagement. De begeleiding was zeer stimulerend en praktisch van aard. Zij is duidelijk een ervaringsdeskundige op het gebied verandering in MKB organisaties. Hierdoor is het makkelijk om met haar over de eigen problematiek te praten.”

MichielFransen

MICHIEL FRANSSEN
Advisor

Anneke Lubbers, de expert achter Prolive

• Enthousiast
• Persoonlijk
• Professioneel
• Analytisch
• Gestructureerd

Zorg dat je bedrijf klaar is voor verandering!

Wil je meer weten over de mogelijkheden voor verandering in je eigen organisatie? Ik maak graag tijd voor je, laten we onder het genot van een kop koffie verder praten.