Project management voor Telecom en ICT

De hands-on mentaliteit van Prolive brengt bedrijfsprocessen en werkstromen van je bedrijf in kaart. Met onze kennis van IT-systemen en applicaties en ervaring bij diverse telecom- en ICT-bedrijven geven we vraaggestuurde oplossingen en voeren die ook uit. Hoewel we starten met het proces, staat bij ons de mensen centraal. Het meenemen van werknemers en hun competenties zijn cruciaal bij het doorvoeren van veranderingen.

Optimalisatie op drie niveaus

Mensen

De juiste vragen stellen aan medewerkers met behulp van NLP. Zitten ze op hun plek of is daar meer voor nodig?

Methode

Analyse van het proces: welke systemen worden gebruikt , hoe worden die gebruikt en met welk effect?

Middelen

Analyse van soft- en hardware en mate van implementatie. Kloppen de systemen met wat je met je proces wil afleveren?

Waarom kiezen voor Prolive

Prolive doet! Geen eindeloze discussie, maar met behulp van NLP-coaching stellen we de juiste vragen. Klanten waarderen ons om de aanwezige kennis en duidelijke communicatie. Je weet – ook tijdens het traject – wat je aan ons hebt. Met onze gestructureerde rapporterende ‘hands on’-mentaliteit kunnen we de meest chaotische processen en projecten weer vlot trekken. Daarbij kijken we naar inhoud, maar managen ook de mensen. Wij zijn ervan overtuigd dat de inhoud makkelijker vlot te tekken is, als mensen lekker in hun vel op de goede plek zitten.

Wat anderen zeggen

Anneke heeft me meer inzicht gegeven in stakholdermanagement. De begeleiding was zeer stimulerend en praktisch van aard. Zij is duidelijk een ervaringsdeskundige op het gebied van verandering in organisaties. Hierdoor is het makkelijk om met haar over de eigen problematiek te praten.
MICHIEL FRANSSEN
Advisor Ericsson

Ervaring opgedaan bij

Dé expert achter Prolive

  • Enthousiast

  • Persoonlijk

  • Professioneel

  • Analytisch

  • Gestructureerd

Scroll naar boven