Doelgericht - Persoonlijke ontwikkeling - Planmatig -Groei

#1 In kaart brengen - huidige situatie​

Allereerst brengen we in kaart waar jij als ondernemer met je bedrijf voor staat. We kijken naar drijfveren en doelstellingen die je wil behalen. Als de output achterblijft bij de verwachtingen, dan onderzoeken we hoe je je doelstelling wel kunt halen en kijken we welke innovatieve andere manieren er zijn om jouw doelstelling toch te behalen.

#2 Veranderstrategie - Blauwdruk​

 

Als we exact weten waar in de organisatie de groei wordt belemmerd, kunnen we een veranderplan maken, de zogenaamde blauwdruk. We brengen het ideale proces met bijbehorende systemen en organisatie in kaart. We (her)structureren door processen te introduceren of te optimaliseren. We ontwerpen een systeemarchitectuur die de processen ondersteunt en stellen een dreamteam samen dat met jou de doelstelling gaat realiseren.

Kopie van Kopie van Oorspr. grootte MKB Groeiproces3

#3 Impementatie - actieplan

Als de blauwdruk compleet is, gaan we over tot realisatie. We zorgen ervoor dat de systemen op orde zijn, de processen worden geïmplementeerd en de organisatie in staat is om aan het management te rapporteren. In deze fase kan ook coaching van personeel nodig zijn, zodat zij op de goede plek zitten en hun talenten optimaal benutten.

Wat anderen zeggen

Op een zeer prettig en informatieve manier heb ik inzicht gekregen in mijn manier van werken en de verschillende mogelijkheden hiervoor. Zij brengt rust over. Ik kan iedereen die zoekt naar praktische kennis op het gebied van verandermanagement, Anneke aanbevelen.
FRANK VAN DER LINDEN
Project manager DECOM

Wil je meer weten over de mogelijkheden voor verandering in jouw organisatie? ik maak graag tijd voor je onder het genot van een kopje koffie.

Scroll naar boven