Prolive Business Consultancy

Met business Consultancy brengt Prolive de behoeften binnen de organisatie in kaart en vertaalt die naar oplossingen op het gebied van mensen, middelen en ICT-systemen. 

Ziekteverzuim, frictie binnen de afdeling of klagende werknemers kunnen de output van een bedrijf flink in de weg staan. Onze business analyse geeft managers en managementteams inzicht over oorzaken en mogelijke oplossingen. Daarbij nemen we het hele speelvel mee: van primaire bedrijfsprocessen en ICT-oplossingen tot de medewerkers zelf. Zo weet je aan welke knoppen je kunt draaien voor een stabieler bedrijfsresultaat.

Optimalisatie op drie niveaus

Mensen

De juiste vragen stellen aan medewerkers met behulp van NLP. Zitten ze op hun plek of is daar meer voor nodig?

Methode

Analyse van het proces: welke systemen worden gebruikt , hoe worden die gebruikt en met welk effect?

Middelen

Analyse van soft- en hardware en mate van implementatie. Kloppen de systemen met wat je met je proces wil afleveren?

Werkwijze

Prolive onderzoekt de problematiek door het proces of bepaalde werkzaamheden helemaal uit te vragen, voornamelijk met de mensen die het proces kennen. We bekijken de huidige systemen en of het proces goed is geïmplementeerd. We zijn effectief in het ontwarren van knopen en gaan daarbij gestructureerd te werk. Kritische vragen gaan we niet uit de weg.

Ieder bedrijf is anders. Onze meerwaarde is dat we doorvragen, van management to op de werkvloer. Dat doen we met behulp van onze NLP-communicatieskills die we ook gebruiken voor training en coaching. We zijn toegankelijk en transparant en staan graag naast mensen. We hebben snel een goed contact met ze en daardoor krijgen we ook informatie die andere business consultants laten liggen. Die informatie helpt ons om een breed beeld te krijgen hoe het ervoor staat in een organisatie en waar de problematiek echt zit. Dat verwerken we in een rapport met aanbevelingen.

Onze klanten zijn tevreden met de manier waarop we de vinger op de zere plek leggen

Anneke heeft me meer inzicht gegeven in stakholdermanagement. De begeleiding was zeer stimulerend en praktisch van aard. Zij is duidelijk een ervaringsdeskundige op het gebied van verandering in organisaties. Hierdoor is het makkelijk om met haar over de eigen problematiek te praten.
MICHIEL FRANSSEN
Advisor Ericsson

Ervaring opgedaan bij

D├ę expert achter Prolive

  • Enthousiast

  • Persoonlijk

  • Professioneel

  • Analytisch

  • Gestructureerd

Scroll naar boven