Consultancy

Business consultancy en projectmanagement voor ICT en Telecom

Prolive is een consultancy bureau, gespecialiseerd in consultancy, projectmanagement en training in de ICT- en telecomsector. Wij helpen met verbetering en vernieuwing van de bedrijfsvoering. Daarbij focussen we ons op middelen en systemen (bedrijfsprocessen, IT-systemen en data) en op mensen (management en werknemers). Zij moeten het uiteindelijk doen.

In het ideale proces of project is de opbrengst van goederen, diensten en service optimaal. Maar door allerlei factoren kan het zijn dat de output  niet voldoet aan de verwachtingen van het bedrijf of van de klant, Dat kost geld.

Prolive heeft jarenlange ervaring met projectmanagement in telecom en ICT en helpt bedrijven om doelen te bereiken. Daarnaast beschikken we over een groot netwerk van professionals die we kunnen inzetten. Zo wordt je organisatie weer snel een stabile organisatie met bijbehorend resultaat

"Wij geloven dat ongekende resultaten binnen handbereik liggen als we ook de mens managen en niet alleen de inhoud."

Onze diensten

Projectmanagement

De hands-on mentaliteit van Prolive brengt bedrijfsporcessen en werkstromen van je bedrijf in kaart.

Business consultancy

Met Business Consultancy brengt Prolive de behoeften binnen de organisatie in kaart en vertaalt die naar oplossingen op het gebied van mensen, middelen en ict-systemen.

Management coaching

We zetten managementcoaching in om de veranderbehoefte binnen de organisatie naar boven te laten komen. Managementcoaching is dan ook verweven in onze consultancy-trajecten in onze projectmanagement-trajecten.

Communicatie training

Goede communicatie op de werkvloer is een belangrijke factor om de output van een onderneming te verbeteren. Prolive verzorgt communicatietrainingen voor technisch management.

Een trainingsruimte van Prolive.

Ervaring opgedaan bij

DĂ© expert achter Prolive

  • Enthousiast

  • Persoonlijk

  • Professioneel

  • Analytisch

  • Gestructureerd

Scroll naar boven