Project management voor Telecom en ICT

Wat Prolive uniek maakt is de aandacht voor persoonlijke ontwikkeling op basis van NLP in combinatie met de kennis en kunde van het ‘verstaan’ en kunnen inleven in de techneuten. Door ruime werkervaring bij veel technische bedrijven, veelal in de telecombranche, kunnen we meepraten op MT-niveau, maar staan we ook ons mannetje op de werkvloer.

"Managers zijn goed in het overbrengen van de inhoud van de verandering. Prolive is goed in het zichtbaar maken van persoonlijke drempels bij hun medewerkers. We coachen vervolgens de managers in hoe ze hun mensen mentaal het beste mee kunnen nemen."

Management coaching bij projectmanagement en consultancy

We zetten managementcoaching in om veranderbehoefte binnen de organisatie naar boven te laten komen. Managementcoaching is dan ook verweven met onze consultancy-trajecten en onze project-management-trajecten. Wij zijn ervan overtuigd dat je systemen in de organisatie pas kunt aanpassen als de mens mee verandert.

Het is dus cursiaal om werknemers mee te nemen in de verandering. Prolive biedt een combinatie van projectmanagement in een ICT-omgeving op basis van NLP-coachingstechnieken en technische kennis. Zo helpen we managers en mangaementteams om hun mensen te ondersteunen om een verandering door te maken.

 

Ervaring opgedaan bij

Dé expert achter Prolive

  • Enthousiast

  • Persoonlijk

  • Professioneel

  • Analytisch

  • Gestructureerd

Scroll naar boven