Hoe werkt het?

Hoe werkt het?

 

 

 

In kaart brengen – huidige situatie

Allereerst brengen we in kaart welke groeidoelstelling jij als ondernemer hebt. Je gaat op zoek naar hét probleem in je organisatie dat maakt dat jij je groeidoelstelling niet haalt. We identificeren het daadwerkelijke probleem, door het afnemen van intervieuws en doornemen van je rapportages inventariseren, analyseren we waar exact in de organisatie je groei in de organisatie wordt tegen gehouden.

 

         

 

 

Blauwdruk – veranderbehoefte

Nu we weten waar exact in de organisatie je groei wordt belemmerd kunnen we een veranderplan maken, de zogenaamde Blauwdruk. Je brengt het ideale proces met bijbehorende systemen en organisatie in kaart. Je structureert door processen te introduceren of optimaliseren. Je ontwerpt een systeem architectuur die de processen ondersteunt en uiteindelijk stel je je dreamteam samen dat met jou de groeidoelstelling gaat realiseren.

 

 

 

Implementatie – actieplan

Nadat de blauwdruk compleet is en je weet welke aanpassingen je kunt maken, ga je over tot de implementatie. Je zorgt ervoor dat je systemen op orde zijn, je processen worden geimplementeerd en je in staat bent om je organisatie aan je te laten rapporteren. En natuurlijk vergeet je je persooneel niet te trainen en coachen zodat zij ook in staat zijn om de groeidoelstelling te realiseren

 

 

 

Scroll naar boven